2024.07.21. 17:40:34 7230 230

Étteremben – Ezt árulja el Rólad a viselkedésed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy éttermi étkezés során sok minden kiderülhet rólunk. Mondjuk, akár az is, hogy milyenek vagyunk valójában – azok, akik a menüt bogarásszák percekig, az életben is mindent jól megfontolnak. Vagy azok, akik azonnal ráböknek az egyik fogásra, ezzel is bizonyítva határozottságukat!

Étteremben Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Étteremben Fotó: 123rf.hu

Az étteremben viselkedni olyan, mint egy valóságshow-ban szerepelni – sosem tudhatod, ki figyel. Az étvágyunk irányítja az egész műsort: vajon ráérősen, a többieket teljesen figyelmen kívül hagyva csámcsogunk, vagy elegánsan próbáljuk forgatni a szánkban a falatot, mintha márványból lenne? De az sem mindegy, hogyan olvassuk át az étlapot! Figyelj csak, ez is miket árulhat el rólad!

  • Nem vagy túl spontán? Akkor Te még az étterembe lépés előtt, online átlapozod az étlapot, csak hogy még véletlenül se kelljen azon gondolkoznod, mit is eszel aznap!

  • Azok a piszkos anyagiak! A választásod nagyban függ attól, hogy mennyibe is kerül. Ha több közül vacilálsz, biztosan az olcsóbbat választod! Hiába, spórolni tudni kell!

  • Csak a számok! Te aztán határozott vagy! Mindig tudod, mit akarsz, tudod, számodra mi lesz a megfelelő étel, akár allergének szempontjából is. Hamar választasz, csak semmi kecmec!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...