2019.06.03. 17:47:30 9096 305

Estél ma már nagyot? – Ők biztosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hát bizony, ilyen az élet! Néha elbukunk, hogy abból is tanuljunk, aztán újra felálljunk és meneteljünk tovább előre. Vagy éppen elesünk, az eredeti cél helyett azért, hogy aztán röhöghessünk egy jót magunkon. Persze aztán leporoljuk az esésben bepiszkolódott ruhánk, és újra próbálkozunk. Vagy nevetünk tovább.

Esés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esés

Azt nem tudom, a videóban szereplő, nagy eséseket produkáló nők, férfiak, gyerkőcök mekkora lendülettel vágtak bele újra céljuk megvalósításába, de az biztos, hogy derűs perceket okoztak a körülöttük állóknak. Ezúton is bízunk benne, hogy mindannyian megúszták komolyabb sérülés nélkül, és igyekszünk mi is velük (nem, nem rajtuk:-)) nevetni!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...