2019.06.10. 13:49:19 9424 257

EsküvőszezON! – Amire egy menyasszonynak feltétlenül ügyelnie kell!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a május idén elég ősziesre sikeredett, azért az esküvői szezon sikeresen elindult. Nincs hétvége, hogy ne hallanánk dudaszót a közeli utcák valamelyikéből, ne látnánk egy vidám nászmenetet, vagy éppen ne csodálhatnánk meg egy szépséges menyasszonyt!

Esküvő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő

Bizony, sok hölgy már lázban ég ilyenkor, hiszen vagy az ő esküvője következik nemsokára, esetleg a menyasszonyi csokor elkapásáért folytatott versenyre készül lelkesen.:-) A boldog arák táborát növelőknek is rengeteg teendőjük van tehát a nagy nap elérkeztéig. Íme, 4 szépségtrükk, amit érdemes megfogadni minden leendő asszonykának.

Ha nem szolizol…

… és a természetes napfény is kevéske még ahhoz, hogy szép, barnás árnyalatú legyen a bőröd a csodás eseményre, vess be önbarnító krémet. Ám arra ügyelj, hogy ne az esküvő, vagy az azt megelőző nap kendd magadra először. Nem árt kitapasztalni, hogyan kell bánni egy ilyen termékkel, nehogy a szép barnaság helyett csíkos bőrrel viríts az esküvői fotóidon.

Ügyelj a körmökre is!

Ha nem is vagy egy nagy manikűröshöz járó, azért a jeles napra mindenképpen csináltass mutatós körmöket. Itt szintén jó, ha kipróbálsz néhány variációt még a nagy nap előtt! A közeli, gyűrűkről készült fotók miatt nem árt, ha a kezeid ápoltak, szépek.

Készülj!

Hogy ne mindent az utolsó percben kelljen keresgélni, készíts össze magadnak egy táskát, ha valamilyen szépségvészhelyzet jönne közbe! Ebbe kerüljenek sminkcuccok, hajlakk, fésű, körömlakk, kozmetikai kendő, dezodor, hullámcsat! A lista természetesen tovább bővíthető!

Tesztelésből soha nem elég!

Az már nem is kérdés, hogy a nagy napig érdemes mind a frizurából, mind a sminkből készíttetni akár többfélét is, hogy lássuk, mi az, ami jól mutat rajtunk, kényelmesen érezzük benne magunkat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...