2020.08.20. 11:25:00 10165 275

Esküvőre mész? – Ne ezekben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén az esküvő-szezon viszonylag későn indult, és ez sem olyan most, mint a korábbi években. Kevesebben merték eddig bevállalni a hétországra szóló lakodalmat, sokan szerényen ünnepeltek. De az ősz még tartogathat meglepetéseket, vagyis szuper lagzikat!

Esküvő, divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő, divat

Ha idén ősszel még ránk is vár egy kis muri, ügyeljünk rá, hogy akár magunk, akár az ifjú pár érdekében ne öltsük magunkra a következő ruhadarabokat!

Ami a színeket illeti!

Vendégként sem a fekete, sem a fehér nem illendő egy esküvőn. Egyrészt nem temetésre mész, másrészt nem Te vagy a menyasszony.

Jóból is megárt a sok!

Ami az ékszereket illeti, legyen inkább a visszafogottabb a menő! Illetve, a mennyiségre is érdemes odafigyelni!

Hogy se Te, se a körülötted lévők ne feszengjenek!

Az extra mini ruhádat ne ide öltsd magadra, ha lehet. Nem is illik, és még csak nem is kényelmes!

Ne most avasd fel!

Új cipőben ropnád a lagziban! Rendben, de ne a legmagasabb sarkút válaszd, illetve azért előtte tipegj az új lépőben otthon néhány alkalommal!

Ne a legszűkebbet!

Ha dresszkód meg is engedi, hogy kicsit lazább szettet öltsd magadra, azért ne a legszűkebb nacid legyen az! Gondolj arra, hogy a tánc mellett lesz eszem-iszom is, nem is kicsi!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...