2015.11.01. 16:00:53 6482 222

És Te milyen típusú ember vagy? – Videós „teszt”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizony, elég gyakran megesik, hogy vendégeket fogadunk. Hol a párom haverjai, hol az én barátnőim, kollégáim ugranak be egy-egy csevelyre, kacajra, egy finom kávéra. Sokan annyira otthonosan érzik magukat, hogy még ahhoz is bátorságot éreznek, hogy átrendezzék a lakást.

Különbözőség | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különbözőség | Fotó: youtube.com

Jó, ez így egy kicsit túlzás, csupán annyiról van szó, hogy a mellékhelyiségben a tartón várakozó WC-papír gurigát megfordítják úgy, hogy az kifelé álljon. Bár, bevallom ilyet már én is csináltam vendégségben. De azt gondoltam, a házigazda valamiért fordítva tette fel a gurigát a helyére. Ám ez tévedés! Kétféle személyiség létezik: vannak, akik így és vannak, akik úgy csinálják. Hogy Te milyen vagy? A videóból kiderül!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...