2023.04.22. 08:43:40 5817 227

És te milyen testvér vagy? - A horoszkópod szerint ilyen 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Testvérnek lenni megtiszteltetés, öröm és olykor némi bosszúság is. De egyértelműen jó dolog. Hogy Neked milyen tesó jutott, azt sok minden befolyásolhatja. Az, hogy milyen neveltetést kaptatok, hogy milyen személyiségek vagytok. Sőt, akár az is, milyen csillagjegyben születettek.

Testvérek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Testvérek

Bizony, mert nagyon nem mindegy, hogyan álltak azok a bizonyos csillagok, amikor a világra jöttetek. Minden jegy szülöttének van valamilyen különleges tulajdonsága, amely erősíti, vagy éppen gyengíti őt a testvérként hozott szerepben.

A horoszkópod szerint ilyen testvér vagy, ha…

... a csillagjegyed Mérleg

A mindig a kiegyensúlyozottságra törekvő Mérleg esetében nem meglepő, ha a testvéri kapcsolatokban is a fő szempont nála az egyensúly közte és a tesók között. Sok mindenre képes, hogy ez megmaradjon. Ám arra ügyeljünk, hogy ne használjuk ki jóindulatát, mert senki nem szereti, ha visszaélnek a bizalmával.

... a csillagjegyed Skorpió

Ne lepődj meg, ha a Skorpió tesód mindent IS tudni akar rólad. Tudjuk, ez néha kicsit idegesítő, de azért nyugodj meg: nála biztonságban lesz minden titkod!

... a csillagjegyed Nyilas

A mindig mozgásban lévő Nyilas akkor is a legjobb tesó lesz, ha éppen kilóméterek választanak el Titeket egymástól. Szeret utazni, jönni és menni a világban, ám ennek ellenére a család, és testvérei életének is szerves része tud és szeretne is maradni.

... a csillagjegyed Bak

A Bak igazi stréber hírében áll, és általában azzal bosszantja a testvéreit, hogy ő bizony mindent IS jobban tud. Azt nem tudjuk, ez tényleg mindig így van-e, de az biztos, hogy ha segítség kell tőle a házi feladatban, vagy később, akár hivatalos ügyben, rá mindig számíthatsz.

... a csillagjegyed Vízöntő

A Vízöntőnek nem kell kétszer mondani, hogy „Tűnj ki a tömegből!”, mert ő kérés nélkül is megteszi. Mindig más akar lenni, mint a többiek, a tesók közül is szeret „kiragyogni” különc stílusával. Ám amiért imádjuk, az a nagy-nagy szíve.

... a csillagjegyed Halak

A Halak tesó egy igazi mimóza. Hozzá nem lehet akárhogy szólni, sőt, nem lehet akármit mondani! Szerencsére, ez az érzékenység visszafelé is működik – vagyis ő is hasonlóan nyitott a körülötte lévők érzelmeire.

Az első 6 csillagjegyről itt olvashatsz!

Forrás: missmum.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...