2023.04.17. 17:52:05 8656 289

És te milyen testvér vagy? - A horoszkópod szerint ilyen 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki az, aki akkor is kénytelen elviselni, sőt, akár szeretni is, amikor nem vagy a legjobb formádban? Aki születésedtől, vagy az ő születésétől kezdve ismer, tudja a reakcióidat egy-egy helyzetben, válaszaidat egy-egy kérdésre? Naná, hogy a testvéred!

Aranyos testvérek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aranyos testvérek

Remélem, sokan gondolják úgy, hogy kincs, ha az embernek testvére van. Mert bármi történik veled az életben, valaki a nagyvilágban biztosan lesz, aki gondol Rád, akivel egyek a gyökereitek, az emlékeitek, aki biztos támasz lehet, még ha sokszor egy világ is választ el Titeket egymástól. Természetesen az, hogy milyen testvér vagy, vagy a gyermekeid milyen testvérek, sok mindentől függ. Nyilván a személyiség is nagy szerepet látszik, a példa, amit látunk vagy mutatunk, illetve ezek mellett a neveltetés sem elhanyagolható. És van itt még egy befolyásoló tényező, méghozzá a csillagjegyünk. Ki gondolta volna? Lássuk, milyen tesók vagyunk a horoszkópunk szerint.

A horoszkópod szerint ilyen testvér vagy, ha…

... a csillagjegyed Kos

Ha Kos testvérrel büszkélkedhetünk, akkor mindig van egy olyan ember körülöttünk, aki kreatívabbnál kreatívabb, izgalmasabbnál izgalmasabb programokat szervez nekünk. Lesz, aki humort vigyen a szürke hétköznapokba!

... a csillagjegyed Bika

Ő az, aki megóv Téged minden butaság elkövetésétől – már ha hagyod! Mindig reálisan látja a helyzetet, számol az esetleges rizikóval. Ha egy helyzetben józan döntést kell hoznod, akkor a Bika tesód lesz az, aki segíthet ennek meghozatalában.

... a csillagjegyed Ikrek

Létezik, hogy valaki attól a legboldogabb, hogy a körülötte lévőknek jól megy a sora és minden rendben van velük? Naná, egy Ikrek tesó pont ilyen! Szereti, ha mindig vidámság van a szerettei körében, ezért nem rest folyamatosan poénokkal szórni a nagyérdeműt. Vele csupa móka és kacagás a tesóság!

... a csillagjegyed Rák

Talán nem meglepő, hogy a családcentrikus Rák az a testvér, aki az összes csillagjegy közül a legtöbb szeretetet képes adni a családtagjainak. Testvérként úgy érezheted, hogy ő a legjobb barátod, aki bármit megtenne érted. Csak szólunk: jól érzed!

... a csillagjegyed Oroszlán

A társaság közepe, aki mindig szereti, ha az összes figyelem rá irányul. Nehezen viseli, ha ez a figyelem valaki vagy valami másra terelődik, akár sértődésbe is hajolhat a dolog. De hogy az igazán jó tulajdonságáról is szó essen: az Oroszlán egy igazi összekötő kapocs a testvérek között.

... a csillagjegyed Szűz

Hát ilyen egy igazi tyúkanyó (vagy „tyúkapó”:-)) testvér. A Szűz igazán gondoskodó, ám sokszor már túlzásba is esik ezen a téren. Csak nyugi, kedves Szűz, hagyj egy kis teret a tesónak!

Következő cikkünkben a maradék 6 csillagjegyről derül ki, hogyan is működnek testvérként.

Forrás: missmum.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...