2022.07.24. 17:45:14 6570 225

És Te mi leszel, ha nagy leszel? – Énekeld el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, a pályaválasztással kapcsolatban a legkönnyebb dolgunk valamikor óvodás, kisiskolás korunkban volt. Mert bárki kérdezte, hogy „Mi leszel, ha nagy leszel?”, azonnal tudtuk mindannyian: rendőr, tűzoltó, kukás, énekes, tanár, nagyjából heti váltásban. Kár, hogy ez a magabiztosság 18 éves korunkra elillant.:-)

Tanár, tanítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tanár, tanítás

Hogy végül ki mennyire tartott ki az eredeti elképzelése mellett, azt nem tudhatjuk. De ha nosztalgiázni támadt kedved a kisgyermekkori álomszalmád iránt, ezeket a dalokat bátran dúdolhatod!

George Strait: The Fireman

Nickelback: Rockstar

Breitner János: Tanár úr kérem

TNT: Rendőrnő

Kovácsovics Fruzsina: Űrhajós leszek!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...