2016.07.24. 17:51:38 12267 324

És Te hogy eszed a pizzát? - Ezt árulja el Rólad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, én azt gondoltam, hogy a pizza evési szokásunk csupán annyit árul el rólunk, hogy szeretjük a pizzát. Maximum még annyit, hogy előnyben részesítjük az olaszos ízvilágot (feltéve, ha nem szalámit, kolbászt, szalonnát kérünk rá:-)). De hogy ebből is sokat megtudhatunk személyiségünkkel kapcsolatban? Hát, ez érdekes!

Pizza - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizza

Na jó, abban tényleg van valami furcsa, hogy míg mások meghagyják a pizza szélét, mondván, azon már úgysincs semmi, én például azzal kezdem, hogy a legfinomabb, legsajtosabb, legszószosabb rész maradjon a végére. Vajon erre is van magyarázat? Lássuk!

Ilyen vagy, ha a pizzádat…

... egyszerűen befalod

Csupán 1-2 harapás, és a pizza már sehol? Te aztán nem vesztegeted az idődet, mindent az élvezetért! Igazi ösztönlény hírében állsz, számodra a földi örömök állnak a középpontban! Általában jól bevált dolgokhoz, trükkökhöz nyúlsz vissza, hogy még izgalmasabbá varázsold a hétköznapokat!

… összehajtogatva eszed

Ha szépen, a szád formájára hajtogatva tömöd az arcodba ezt a finom olasz csemegét, akkor te egy igen aktív, állandóan pörgő és ugrásra kész személyiség vagy. Nem piszmogsz, ha úgy érzed, nem haladnak a dolgok, a kezedbe veszed az irányítást. Nem szereted az időt vesztegetni – de ez az evési szokásaidból is látszik.

... késsel, villával eszed

Ha megadod a módját a pizza evésnek, Te egy rend, rendszer és szabályok szerint élő ember vagy. Rutin, stabilitás és a megbízhatóság, ami számodra biztonságot nyújt.

... ha a szélével kezded

No, hát vannak ezzel így mások is!:-) Az ilyen pizza evési szokással megáldott emberek kicsit okoskodóak, általában szeretik megmutatni ők, mi a helyes irány és szeretnek a középpontban lenni. Aki a szélén kezdik az evészetet, nagy lendülettel tárja saját nézőpontját, életszemléletét a nagyközönség elé. Hogy ennek mennyire örül a nagyérdemű? Hát, azt már embere válogatja…:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.