2023.11.02. 15:26:26 5942 212

Erre figyelj, ha karácsonyra céges ajándékot keresel!(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden vállalkozás életében kardinális tényező, hogy sikeres legyen. A sikerhez azonban több út is vezet, és mára világossá vált az is, hogy a családias, megengedő, nem utolsósorban pedig elismerő cégvezetés jóval hasznosabb, mint a szigorú, olykor sanyargató vállalatirányítás.

Céges karácsonyi ajándék (Illusztráció) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Céges karácsonyi ajándék (Illusztráció)

Egy céges ajándék karácsonyra mindig több puszta ajándéknál. Amennyiben a cégvezetés valóban odafigyel a dolgozóira és nem csak letudja az év végén szinte már kötelező vállveregetést, akkor az egyik legerősebb motivációs eszköz lehet. Mindenkinek fontos, hogy elismerjék az érdemeit, hiszen ettől érzi úgy, hogy szívét-lelkét érdemes volt beletennie a munkába. Vállalati oldalról érdemes hát odafigyelni arra, hogy kinek, milyen ajándékot adunk, hiszen ez nagyban befolyásolhatja a következő év teljesítményét is.

A partnerekkel kapcsolatban hasonló a helyzet. A sikeres együttműködést nagyban meg tudja támogatni, ha nem csak szakmai, de baráti is a kapcsolatunk a másikkal. A céges karácsonyi ajándék partnerünk felé rólunk is sok mindent elárul. Többen a mai napig sem veszik elég komolyan, de az ajándékozás nem csak a brand része, hanem annak egy nagyon beszédes eleme is. Azzal, amit adunk – ha adunk – egyúttal azt is kommunikáljuk, hogy ezek vagyunk mi.

Mit adjunk céges karácsonyi ajándéknak?

Az ajándékozás időpontja jellemzően az év vége. Azonban már jóval korábban elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy milyen meglepetést is adjunk a partnereinknek illetőleg az alkalmazottainknak. Az utóbbiak esetében ezt nagyban befolyásolhatja a teljesítmény, míg az előbbinél a kapcsolat természete.

Annak a partnernek, akivel évente egy-két alkalommal dolgozunk csak együtt vagy teljesen marginális a kapcsolatunk, természetesen nem kell prémium céges karácsonyi ajándékcsomagot adni. Jelképeset azonban mindenképp. Ezeket az ajándékokat összeállíthatjuk magunk is, de talán célszerűbb profikra bízni a dolgot, akiknek ez a szakmájuk. Az ajandekcsomagom.hu oldalon például biztos megtaláljuk a megfelelő ajándékot, már csak a hatalmas szortiment okán is.

Azoknak a partnereinknek azonban, melyek fontos szerepet játszanak az életünkben és a siker nélkülük nem valósulhatott volna meg, feltétlenül komolyabb ajándékot kell választani. Ebben az esetben mindenképpen érdemes a dolgot profikra bízni, hogy flottul működjön minden. Egy karácsonyi céges ajándék összeállítása nem könnyű dolog. Ráadásul az is fontos, hogy időre elkészüljön minden.

Mi van, ha a partnerem külföldi?

Semmi baj nincsen. Amennyiben az év végi köszöntések nem személyesen történnek, úgy a céges karácsonyi ajándékcsomag rendelés kiváló megoldás a problémára. Ajándékcsomagot küldeni gyakorlatilag Európa bármelyik országába lehet, így személyes találkozás nélkül is méltóképpen tudjuk lezárni az adott évet.

A kiszállítási idő természetesen valamivel hosszabb, így csak arra kell figyelni, hogy időben adjuk le a rendelést. Ha külföldre megy az ajándékválogatás akkor például érdemes elgondolkodni a magyaros gasztro csomagokon, de természetesen bármi mást is választhatunk, lényeg, hogy elegáns és prémium legyen.

(Partner cikk)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...