2017.05.31. 20:22:11 11576 310

Erőt adó kristályok – Hozzád melyik illik? 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden egyes csillagjegynek megvan a maga hasznos drágaköve. Keresd ki, melyik a tiéd, és miként segíthet neked! A második rész:

Kristályok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kristályok

A cikk első részét itt olvashatod.

A mérleg és a szodalit

A mérlegek természetes diplomáciai és kommunikációs képességét erősíti a szodalit, valamint a döntésképességet is fokozza és a bölcsesség felé terel.

Tipp: Legjobb helye az ebédlőasztalon van a lakáson belül, hogy harmónia uralkodhasson az életteredben.

A skorpió és a citrin

Szeretnek nagyot álmodni, és ezeket az álmokat többnyire valóra is váltják. A sárga citrin megteremti a szükséges energiákat a céljaik eléréséhez, mindemellett kiegyensúlyozott légkört teremt.

Tipp: Akár a konyhaablak párkányát, akár az irodai asztalt díszíted vele, ez a drágakő törli az összes keletkező negatív energiát.

A nyilas és a faachát (merlinit)

A kalandor csillagjegy utazásaihoz kap segítséget a merlinittől, mivel ennek a kvarcnak különleges kapcsolata van a Föld energiáival, továbbá növeli a szabad-szellemű intuíciót.

Tipp: Tedd a könyvespolcra, vagy utazási folyóiratok közelébe, hogy kihozhassa belőled a kalandos oldaladat.

A bak és a gránátkő

A mindig dolgos bakok érezhetik néha úgy, hogy erőfeszítéseik hiábavalóak vagy túl lassan érnek el velük sikereket, ilyenkor megnyugtatóan hat rájuk a gránát. A szorongás enyhítése során növeli a szervezet energiaszintjét.

Tipp: Egy darab belőle abban a helyiségben, ahol dolgozol vagy edzel, és máris áramlik feléd a szükséges energia.

A vízöntő és az ametiszt

Az intuitív vízöntő jegyűek hamar megoldást találnak problémáikra erős képzeletük segítségével, ám sokszor ragadhatnak a fellegekben. Az ametiszt lehetővé teszi a testi és szellemi szakadék áthidalását, belső békét varázsol.

Tipp: A gondolkodás és az intuíció harmonizálása érdekében helyezz a hálószobádba, mondjuk az éjjeliszekrényedre belőle, alvás közben új elképzeléseket álmodhatsz meg vele!

A halak és az akvamarin

Ez a csillagjegy fogékony a misztikumra, igazi álmodozók és sok gyógyító kerül ki közülük, ezért nem meglepő, ha szükségük van egy sugárzó, ám olyan nyugtató energiára, mint a sajátjuk. Ezt az akvamarin adja meg nekik.

Tipp: Bátran tegyél egy akvamarin drágakövet a fürdővizedbe, hogy összhangba kerülj a víz jótékony energiáival.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...