2017.05.29. 17:18:36 16072 450

Erőt adó kristályok – Hozzád melyik illik? 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már az emberiség korai időszakában felismerték a „kristályok” erejét, amit többek között az egyiptomi, a kínai és a római kultúra is a saját hiedelmei szerint tartott számon. A modern társadalomban is egyre elterjedtebb trend, közismert sztárok – például Adele és Katy Perry – is hódolnak a gyógyító kristályoknak.

Kristályok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kristályok

Minden egyes csillagjegynek megvan a maga hasznos drágaköve. Keresd ki, melyik a tiéd, és miként segíthet neked!

A kos és a kalcedon

Még a kosok is képesek elveszíteni híres önbizalmukat, ilyenkor segít nekik a vöröses kalcedon ismét öntudatossá válni. Továbbá feszült helyzetekben képesek vele a nyugalmat is megőrizni.

Tipp: Legjobb helyen a bejárati ajtó mellett van, hogy jól látható legyen, így minden elinduláskor emlékeztethet arra, hogy bátor és kiegyensúlyozott maradj.

A bika és a faopál

Békét és szeretetet hoz az életükbe. A megkövesedett fában összegyűlt energia felhasználható az eddig összegyűjtött pozitív energiák fenntartásához.

Tipp: Legjobban a konyhában elhelyezve használ, ahol minden fogást szívvel töltött hálával gazdagít.

Az ikrek és a labradorit

A sok személyiségjegyet viselő ikrek a labradorit kövek segítségével képesek összpontosítani sokoldalúságukat. Így a legjobbat tudják kihozni magukból!

Tipp: A dohányzó asztalt díszítve a labradorit képes egyensúlyba hozni a természet energiáit, és harmóniát teremt a környezetedben.

A rák és a piros jáspis

A zárkózottabb rákok gyakran szorulnak noszogatásra, mert a csigaházukból nem szívesen bújnak elő. A piros jáspis segítségükre van ebben. Sőt, figyelmezteti őket arra, hogy szánjanak kis időt magukra is.

Tipp: Tápláld és kényeztesd magad! Ennek emlékeztetőjeként rakj egy jáspis követ a fürdőszobád egyik sűrűn használt polcára.

Az oroszlán és a pirit

Ez a csillagjegy nagy mestere a drámának, hiába old meg mindent könnyedén a kreativitásának köszönhetően. A pirit azonban arra motiválja őket, hogy csak annyi energiát használjanak fel, amennyi az adott helyzetben szükséges, így elkerülhető a drámázás.

Tipp: Egy darab pirit az íróasztalodon kiválóan alkalmas az önbizalom és a munkahelyi együttműködés javítására.

A szűz és a zöld apofillit

A szűz jegyűek élvezik, ha szükség van rájuk. A zöld apofillit össze tudja kapcsolni a természet bölcsességét az ő segíteni akarásukkal, így hatékonyabban ténykedhetnek.

Tipp: Növényszerető szűzként helyezz egyet ásványodból egy cserepes vagy vázás virág mellé, hogy otthonodban a megfelelő energiát áramoljanak.

A maradék 6 csillagjeggyel folytatjuk!

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...