2019.01.17. 17:33:05 9449 317

Építsünk hóembert! – Ha már itt a tél!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már kénytelenek vagyunk elviselni a téli zord időjárást, a havat, igyekezzünk felfedezni benne az örömöt, mókát és kacagást! Elő a kesztyűkkel és irány az udvar, vagy a lakás körüli füves placc, esetleg a környékbeli játszótér ééééés… építsünk hóembert!

Vicces hóember - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces hóember

Igazi családi móka, öregnek és fiatalnak, fiúknak és lányoknak egyaránt jó szórakozás lehet hóembert építeni. Ehhez persze megfelelő mennyiségű hóra is szükségünk van, úgyhogy azt mindenképpen érdemes megvárni, hogy lehulljon!:-) Ám ha már megvan, nincs semmi akadálya, kreativkodhatunk kedvünkre! A lényeg ugyan az együtt töltött idő, de ha némi fantáziát is beleviszünk a dologba, azzal nem ártunk senkinek. Persze, maradhatunk a „hagyományos”, répaorrú, szénszemű, seprűkezű, fazéksapkájú változatnál is, de szerezhetünk is ötleteket a lenti képkockákból!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink