2023.06.06. 10:20:00 7033 264

Emeld a rezgésedet! 3+2 módszert is tudunk hozzá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye nem feledkeztél meg hétvégén a tízmilliószoros napról? Ha sikerül(t) a gondolataidat megfelelő mederben tartani, akkor legyél nagyon büszke magadra, mert ezzel rengeteget vagy képes az egészségedért és az életminőségedért is tenni! Amennyiben még dolgod van ezzel a területtel, próbáld meg más úton elkezdeni emelni a rezdésedet!

Energikus lány - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Energikus lány

Az életmódbeli változásokra az elején keményen oda kell figyelni, de ne aggódj! Egy idő után tökéletesen be tud minden, hozzád passzoló új szokás épülni a rutinjaidba.
Ha valami még hosszú idő után is kihívással állít szembe, elgondolkodhatsz rajta, hogy miért van benned ezzel szemben ellenállás. Ezt a változást el is engedheted egy kis időre, addig, amíg készen nem állsz arra, hogy könnyedén vedd.

Önmagunkban önmagunkért

1. Meditáció

A meditálásról már mindenki hallott, azonban vagy ki sem próbáltuk, vagy unalmas tartjuk, néhányan nehezen szakítunk rá időt, esetleg bosszant minket, hogy a kezdeti próbálkozásaink során nem érjük el azt a fajta állapotot, amelyről mások beszámoltak.
A meditációról jó tudni, hogy tanulandó, de tanulható: ennek hossza az egyéni helyzetünktől és képességünktől függ.
Elménk elcsendesítése révén jobban fogunk tudni kapcsolódni önmagunkhoz és a külvilághoz is, azaz az intuíciós képességünk is erősödik általa.

2. Étkezés

Vesd össze azokat az étkezési tanácsokat, amely a különböző egészségügyi problémák megoldására lettek kitalálva. Észre fogod venni, hogy egy sor olyan intelem és tanács szerepel bennük, ami közös. Ez nem véletlen! A mesterséges alapanyagok nagy része káros és a túl zsíros vagy cukros ételek döntő többsége ártalmas a fizikai egészségünkre nézve. Ez pedig negatívan befolyásolja azt, hogyan is érezzük magunkat a mindennapokban. Ne húzd le magad egészségtelen ételekkel, inkább egészségesekkel emeld fel magad!

3. Természet

Szakadj ki a négy fal közül, és töltődj fel kint a természetben! Élvezd a napsütést vagy a szellőt az arcodon, hallgasd a természet hangajit, dőlj neki a fáknak, feküdj el a fűben…
De még az esőcseppeket is meg lehet élni harmóniában, hiszen a vízzel való kapcsolódásnak ugyancsak hatalmas szerepe van az energiáink rendezésében: Ússz, evezz, vagy üldögélj a vízparton, a feltöltődés garantált!
Amennyiben hosszú sétáid során azt tapasztalod, hogy a környezeted egy-egy része szemetes, a következő alkalommal vigyál magaddal egy szemeteszsákot és egy úgynevezett szemétfelszedő csipeszt! Egyáltalán nem ciki ez a tevékenység, de közben arra figyelj, hogy a szemetelő embertársaink miatt ne kezdj el morogni!

Az én (nem az ego) és a többiek

1. Jóakarat

Biztosan ismered a mondást, miszerint “Segíts magadon, Isten is megsegít!”. Te ezt már felismerted, és az előző pontok alapján jó úton is jársz ehhez, azonban vannak még olyan emberek körülöttünk, akik nem tudják hogyan kell elindulni az úton.
Annak, aki segítséget kér, mindig illik segíteni! Természetesen itt nem arról van szó, amikor a másik ember lusta és ki akarja használni mások jóindulatát! Ekkor inkább mondj nemet, nyugodtan!
Amikor lehetőséged adódik segíts másokon, ill. másoknak: A kérés nélküli segítség nagyon jó érzés lesz neked is, és a hála érzésével a másikat is emeled.
Segíts a cipekedésben, fogd meg az ajtót valakinek, esetleg egy szomorú arcot látva mondj valami kedveset vagy dícsérőt.
Meglásd, ha rámosolyogsz az emberekre, kevesen állják majd meg, hogy ne mosolyogjanak vissza rád!

2. “Önvédelem”

Lehet, hogy jól jön a mai világban egy önvédelmi tanfolyamot is elvégezni, de a fizikai test védelme mellett ugyancsak meg kell tanulnunk a lelkünket megóvni.
Kerüld el azokat az embereket, akik mellett azt érzed, hogy negatív energiáikkal lehúznak téged:
Hirtelen fáradt leszel a közelükben, idegesítő vagy egyszerűen dühítő a jelenlétük, vagy a mondandójuk. Tőlük távolodj el, ha teheted, és kapcsolódj olyan társaságba helyettük, akik világnézetükkel és általánul derűjükkel magukkal tudnak téged vinni egy kiegyensúlyozottabb élet felé!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...