2019.08.09. 16:48:34 7477 241

Első nyaralás a babával? – Ezekre ügyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyen szó első, vagy éppen második, vagy többedik babáról, megérkezésük az óriási boldogság mellett némi izgalmat is hoz az életünkbe. Így nyáron pedig általában útra kelünk, akár a legapróbbal is, hogy kipihenjük az évközbeni fáradalmakat.

Nyaralás babával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás babával

És hogy miben érdemes körültekintőbbnek lennünk, ha aprósággal indulunk pihenni? Ezekre itt mindenképpen!

Tartsd a rutint!

Ha van már egy kialakult napirendetek, mindenképpen tartsátok magatokat ahhoz. Persze, azért minimális eltérés lehet, de órákat ne csússzon egy-egy etetés, vagy éppen az altatás.

A(z egyik) legfontosabb kérdés

Naná, hogy a szállásé! Babával már nem megjátszható, hogy a nyaralóhelyre érve keresgéltek szállást. Érdemes bababarát helyet keresni, akár hotelbe, akár apartmanba megyünk, hogy minél kevesebb holmit kelljen magunkkal vinni.

Amiből érdemes bespájzolni

Ha már nem anyatejes a baba, akkor neki való babaételekből érdemes vinni bőven, pláne, ha külföldre megyünk. Nem biztos, hogy fellelhetjük majd a baba kedvenc márkáját, kedvenc ízeit, főzni pedig nem valószínű, hogy lesz időnk (no, meg kedvünk).

Figyeljünk a hőmérsékletre!

Utazáshoz lehetőleg ne a legnagyobb meleget válasszuk! Persze, ha van klíma a kocsiban, az jó, de ennek használatát sem vihetjük túlzásba az apróság(ok) mellett.

Mindig legyen velünk!

A házipatikába kerüljön lázcsillapító, hányáscsillapító, fertőtlenítő, lázmérő, orrspray, és persze az orrtisztító készülék. Szóval, nagyjából minden, amit otthon is használunk, ha baj van.

Hordozó vagy babakocsi!

Mindegyiknek megvan az előnye, hátránya a másikkal szemben. Ha rendelkezünk elég hellyel, akár a kocsi is beférhet az autónkba. Ha szeretnénk spórolni a hellyel, jöhet a hordozó. Természetesen, csak akkor, ha utazás előtt már kikupálódtunk a használatát illetően!

Amiről nem feledkezhetünk meg!

A miénk mellett az apróság(ok) iratai is kerüljenek be a táskánkba!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...