2023.04.27. 10:05:00 5953 243

Elő a sarokreszelővel, hogy bátran felvehesd majd a szandit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt gondoltam, hogy mire eljön az ideje ennek a cikknek, már javában azt fogjuk próbálgatni, hogy a magassarkú szandálunkhoz vagy a sarunkhoz illő ruháinkat készítsük elő a majálisra. Az időjárás azonban tipikusan áprilisi: még mindig a bolondját járatja velünk. De ne lazázzuk el se a szőrtelenítést, se a lábfejünk ápolását!

Kellékek pedikűrözéshez - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kellékek pedikűrözéshez

Szerintem nem éri meg kockáztatni, bármelyik pillanatban ránk törhet egy olyan front, aminek meleghulláma szoknyába bújtathatja a lábainkat! Ha a nadrágot nem is hagyjuk rögtön el, egy szellős lábbeli biztosan előkerül hamarosan a cipősszekrény mélyéről, és mi álljunk erre készen!

Amit tavaszi lábápolás címszóval érdemes beépíteni a szépségápolási rutinunkba

A láb higiéniájára a téli időszakban sem árt figyelni, de minden igyekezetünk ellenére is megsínyli a csizmába és bakancsba zárt bőrünk ezt a megpróbáltatást. Nosza, készítsük fel arra a talpunkat, hogy hamarosan pántos lábbelikbe bújtatjuk!

Készítsünk elő két lavórt, amiket töltsünk is fel jólesően meleg vízzel! Hogy miért kell rögtön kettő, ha egybe is beleférnek a lábaink? Természetesen ezt annak a személynek készítsük elő, akit meghívunk a külön bejáratú házi wellnessünkbe!
A társaságunk akár a partnerünk is lehet, hiszen a férfiak talpának is jót fog tenni egy kis kényeztetés! Ha férfinak készítünk lábfürdőt, másfajta, kevésbé édeskés illóolajokat és gyógynövényeket használjunk a tengeri só mellé a vízbe!
A lábáztatás ideje alatt kellemesen elcsevegünk, de meditációs zenét is kapcsolhatunk, hogy ne csak a kiszáradt bőrünk, de az idegeink is kisimulhassanak kissé.

A lábfürdő után gyengéden töröljük meg a lábfejünket egy poha törölközővel, majd óvatosan távolítsuk el a felpuhult, elhalt bőrréteget a talpunkról. Ehhez sarokreszelőt és habkövet is használhatunk. A lábkörmeinkről se feledkezzünk meg, legyen kéznél egy körömvágó olló is!
Ezután minimum egy gazdagon tápláló és hidratáló testápoló krém és egy puha zokni kerüljön fel a lábfejekre, de még jobb, ha speciálisan erre a célra kifejlesztett hámlasztó lábkrémet készítünk a kezünk ügyébe.

Ha sikerült rendbe hozni a lábfejünk kissé elhanyagolt bőrét, akkor a mindennapi helytállását díjazzuk ezentúl azzal, hogy rendszeres ápolás révén a lehető legjobb állapotban tartjuk!
Ezáltal a köröm- és bőrgomba is nehezebben fogja felütni a fejét. A puha és sima talpbőr bőrradírral és talppuhító krémekkel egyszerűen megőrizhető. A krémek felvitelekor pedig olyan apró és intim szeánsz is beiktatható, amely során párunk finoman meg is masszírozza a lábfejünket és a talpunkat.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...