2018.07.22. 10:50:48 7675 236

Elő a borotvával! – Minél ritkábban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mondom, hogy télen éppen ez a kedvenc elfoglaltságom, de nyáron még annyira sem bírom az epilálást. Mert macera, és „kötelező” – hiszen a rövid nadrágok, rövid szoknyácskák, lenge nyári ruhák idejében mit is tehetnénk? Nem húzhatunk állandóan hosszú nadrágot, hogy eltakarjuk pihés lábszárainkat.

Epilálás, borotválás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Epilálás, borotválás

De ha már mindenképpen kötelező a művelet, legalább jó lenne, ha minél ritkábban kellene elvégeznünk. Szerencsére van segítség!

Le a lustasággal, elő a bőrradírral!

Az egyik legfontosabb lépés a minél ritkább szőrtelenítés felé az, hogy lehetőleg radírozd le a bőrödet a „szépségművelet” előtt. Ezzel eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, bőrdarabkákat, így a borotvád biztosan, minden akadály nélkül siklik a bőrödön, maximális hatást kifejtve.

Előmelegítés? Miért ne?

Ha azt szeretnéd, hogy a borotvád a lehető legjobb hatást kifejtve „dolgozzon”, a fent írt peeling mellett ne felejtsd el a borotvádat használat előtt körülbelül 10 percre meleg vízbe tenni. Illetve két –„húzás” között is öblítsd le alaposan a fejet meleg vízben! A meleg acél jobb hatásfokon dolgozik, vagyis könnyebben vág, így sokkal hatékonyabban dolgozhatsz majd vele. Közvetlenül a bőr felületéről vágja le a nem kívánatos szőrszálakat, így nyerhetsz néhány napot a következő szőrtelenítésig.

Figyelj az irányra!

A jobb hatékonyság érdekében mindig a szőrnövekedés irányával ellentétesen húzd le a borotvát a bőrödön, így szintén hatékonyabban, a szőrszál gyökeréhez közelebb vághatod majd le a nem kívánatos szálakat. Ezzel is megakadályozhatod, hogy a szőr túl hamar visszanőjön.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.