2018.07.22. 10:50:48 8471 237

Elő a borotvával! – Minél ritkábban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mondom, hogy télen éppen ez a kedvenc elfoglaltságom, de nyáron még annyira sem bírom az epilálást. Mert macera, és „kötelező” – hiszen a rövid nadrágok, rövid szoknyácskák, lenge nyári ruhák idejében mit is tehetnénk? Nem húzhatunk állandóan hosszú nadrágot, hogy eltakarjuk pihés lábszárainkat.

Epilálás, borotválás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Epilálás, borotválás

De ha már mindenképpen kötelező a művelet, legalább jó lenne, ha minél ritkábban kellene elvégeznünk. Szerencsére van segítség!

Le a lustasággal, elő a bőrradírral!

Az egyik legfontosabb lépés a minél ritkább szőrtelenítés felé az, hogy lehetőleg radírozd le a bőrödet a „szépségművelet” előtt. Ezzel eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, bőrdarabkákat, így a borotvád biztosan, minden akadály nélkül siklik a bőrödön, maximális hatást kifejtve.

Előmelegítés? Miért ne?

Ha azt szeretnéd, hogy a borotvád a lehető legjobb hatást kifejtve „dolgozzon”, a fent írt peeling mellett ne felejtsd el a borotvádat használat előtt körülbelül 10 percre meleg vízbe tenni. Illetve két –„húzás” között is öblítsd le alaposan a fejet meleg vízben! A meleg acél jobb hatásfokon dolgozik, vagyis könnyebben vág, így sokkal hatékonyabban dolgozhatsz majd vele. Közvetlenül a bőr felületéről vágja le a nem kívánatos szőrszálakat, így nyerhetsz néhány napot a következő szőrtelenítésig.

Figyelj az irányra!

A jobb hatékonyság érdekében mindig a szőrnövekedés irányával ellentétesen húzd le a borotvát a bőrödön, így szintén hatékonyabban, a szőrszál gyökeréhez közelebb vághatod majd le a nem kívánatos szálakat. Ezzel is megakadályozhatod, hogy a szőr túl hamar visszanőjön.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...