2021.05.09. 10:54:43 7840 237

Elment az életkedved? – Menj utána!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába az enyhítések, a mögöttünk lévő egy év elég nagy nyomott hagyott az életünkben. Ha szerencsések vagyunk, „csak” a lelkünk látta kárát a be- , illetve elzártságnak. Talán a nyáron szusszanhatunk egyet, úgyhogy jó lesz, ha megkeressük rég elfeledett életkedvünket!

Életkedv - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Életkedv

Figyelj csak! Fogadd meg ezt a néhány jó tanácsot, hogy újra derűsebbnek lásd a világot!

Csak pozitívan!

De legalábbis reálisan! Mit kaptál az elmúlt időszaktól? Milyen pozitív hatásai lesznek az életedre? Gondold át, de ne agyalj a miérteken, mert már felesleges! Próbáld meg pozitívan szemlélni a mögötted álló hónapokat! Szorosan ehhez a gondolkodáshoz kapcsolódik, hogy légy hálás azért, amid van: az egészséged, a családod, a barátaid, a munkád. Most még nagyobb köszönettel tartozunk a sorsnak, ha mindegyiket a magunkénak tudhatjuk.

Törődj magaddal!

Az énidő eddig is fontos volt, de most talán még nagyobb hangsúlyt kellene rá fektetnünk. Bújj el egy kicsit a világ elől, meditálj, figyelj befelé, vagy „csak” olvass el egy jó könyvet. Ha az elmúlt hetekre át kellett venned az óvónénik, tanítók, tanárok szerepét, pláne rádfér a magaddal töltött idő!

Ne legyél céltalan!

Vagyis tűzz ki újabb célokat, legyen az bármilyen kicsi is! A lényeg, hogy legyen, ami motiváljon, előre vigyen!

Akiket iktass ki!

Talán csúnya ilyet mondani, de azokra az emberekre, akik nem adnak, építenek Téged, csak elvesznek, méghozzá az energiádat, valószínűleg nincs szükséged.

Ha már célok vannak…

… előbb vagy utóbb sikerek is lesznek! Ne légy rest megünnepelni őket, illetve magadat, amiért elérted őket!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...