2023.09.15. 15:32:44 5494 211

Elmaradt a pihenés? - Nyaralj a fürdőszobádban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vagyunk olyanok, akiknél anyagi, magánjellegű, munkahelyi vagy egyéb okok miatt idén elmaradt a hosszabb pihenés, nyaralás. Ugyan igyekeztünk a hétvégéken feltöltődni, de legyünk őszinték, azért egy több napos „elvonulást” is el tudtunk volna viselni.

Fürdőszoba, pihenés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba, pihenés

Mit tehetnénk ilyenkor? Vagy elfogadjuk a helyzetet, vagy egyszerűen megpróbálunk otthon nyaralni egy jót. Mondjuk, minden nap egy kicsit. Melyik más helyiség lenne alkalmas az otthoni pihenésre, mint az imádott fürdőszobánk? Varázsold igazi wellness-oázissá, házi nyaralóövezetté a „vizesblokkodat” a következő egyszerű, de nagyszerű trükkökkel! Ha éppen felújítasz, érdemes ennek szellemében csempét, járólapot, kiegészítőket választanod, mert biztos, hogy lesz még igény az előtettek álló időszakban egy-egy „villámnyaralásra”!

  • Nem mindegy az árnyalat! Ha mediterrán hangulatot szeretnél a fürdőszobádban, már a burkolat kiválasztásánál is figyelhetsz erre: a homokszínű, okker beütésű, világosszürke színvilág relaxálásra csábít. Ha most nem aktuális a felújítás, a felsorolt színekben pompázó kiegészítőkkel is sokat dobhatsz a fürdőszoba hangulatán.

  • Bútorozz! Vintage és rusztikus – manapság divatos is, és a mediterrán stílus elengedhetetlen „kellékei”. Imádjuk az ilyen köntösbe bújtatott bútorokat, a fürdőszobádban pedig azonnal elkap a pihenhetnék, ha ilyen bútorzat vesz körül!

  • Az élő is fontos! Ha mediterrán hangulat, ugye, Te sem tudod elképzelni a helyiséget egy kis zöld, vagyis gyönyörű, élő szobanövények nélkül. Szerezz be olyanokat, amik jól bírják a párás környezetet, és hidd el, ez a néhány növény máris sokat dob majd a fürdőszoba hangulatán!

  • Minták, anyagok, formák A kőhatású burkolat, a mediterrán vidékre jellemző minták nem maradhatnak ki, ha ilyen stílusú fürdőszobában pihennéd ki magad. Szerencsére, nem kell csempét törnöd ahhoz, hogy mindezt elérd. Fal- és csempematricával mindezt könnyedén orvosolhatod.

  • Tudjuk, hogy az ördög bizony a részletekben rejlik! Bizony, úgyhogy egyáltalán nem meglepő, hogy a kagylós, köves dekorációs elemek, az illatgyertyák fontos kellékei annak, hogy mediterrán hangulatot varázsolj a fürdőszobádba!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Izgalmas őszi bakancslista családok számára – Hogy a kellemes hasznos is legyen!

Az őszi atmoszféra mindig magával ragadott. Körülnézve az az érzés lesz úrrá rajtam, mintha folyamatosan készülne valami. A búcsúzás, mintha ott rejtőzne a sárga lombok között, a melankólia mégsem válik csapongóvá, mert a színek, illatok megfűszerezik, és a sóhajokba szinte észrevétlen szövik bele az új reményeket is. Már évek óta figyelem, hogy ebben a nyárbúcsúztató, álmatag időszakban mintha inkább „befelé” élnék, többet töprengenék időről, elmúlásról. Furcsamód, számomra inkább éppen az évnek ez a szakasza hozza el a visszatekintés igényét, a summázást, a tapasztalatok áttekintését, és a tanulságok levonását.

Hozd magaddal! – Te őrzöd még a nyaralós hangulatot?

Bízunk benne, hogy sikerült némi időt szakítani a nyári, ősz eleji feltöltődésre, pihenésre, és egy kicsit kitekinteni a hétköznapokból. Lehet mögötted egy egzotikus utazás, vagy néhány otthon töltött, tartalmas, nem koránkelős nap, a lényeg a kikapcsolódás.

Legédesebb vigasztalónk és barátunk: a csokoládé

A csokoládé megédesíti a szomorúan sós és olykor kesernyés hétköznapokat. Ha vendégeket várunk, tudjuk: egy csokoládés finomsággal nem lehet mellélőni, így a zsúrasztalra került ízpalettán bizton szerepelhet a csokialapos créme brülée-től a csokis muffinon és csokoládé mousse-on át a mindenki-kedvence kategóriába sorolható csokoládépuding egyaránt. Ajándék formájában örömmel adjuk és mosolyogva fogadjuk.