2023.05.01. 13:30:43 5736 215

Éljen a május 1.! – Ünnepelj filmekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan én már nem a felvonulásos generációhoz tartozom, azért a május 1-jei majálisok emléke élénken él az emlékezetemben. Meg persze az is, hogy ezen na napon nem volt suli, és a szülők sem mentek dolgozni, legalábbis a munkahelyükre biztosan nem.:-)

Május 1. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Május 1.

Mivel vidéken éltünk, így nem okozott túl sok fejtörést, hogy mivel üsse el a család az időt a munka ünnepén. Ha nem is a teljes napot, de egy részét biztos a kertben töltöttük, jóféle kerti munkával megtisztelve ezt a szép napot. Ha idén ötvöznéd a munkát és a pihenést, nézz meg egy (vagy több) munkáról szóló filmet! Remek móka lesz!

A kezdő

Förtelmes főnökök

Az ördög Prada-t visel

Ébredj velünk!

Gyakornokok

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...