2020.02.16. 14:04:14 6809 256

Éljen a farsang! – Vidám dalok, nem csak gyerekeknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha farsang, akkor tánc és zene minden mennyiségben! Buli ez a pár hét kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Az pedig szinte természetesen nem egy zenekart, dalszövegírót ihletett meg ez a vidám, beöltözős ünnep!

Dalok, farsang - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dalok, farsang

Míg a gyerekeknek szánt dalok inkább a farsang vidámabb oldalát közelítik meg, addig a felnőtt nóták az álarc mögé bújást járja körül. A lenti felsorolásból mindenki megtalálja a kedvére valót!

Itt a farsang, áll a bál

Gryllus Vilmos: Jön a tigris

Fülemüle zenekar: Álarcosbál

Quimby: Farsang

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...