2018.06.17. 10:59:46 10588 335

Eleged van a „szürkeségből”? – Ezeket a tippeket vesd be!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár, a fehér, világos, színes topok, pólók, ruhák időszaka! Alig vártuk már, hogy a sok fekete, szürke, és egyéb sötét árnyalat után végre valami igazán „szivárványosba” bújhassunk. Egyvalami veheti el csak a kedvünket, ha az öltözködésről van szó: ha „gúnyáink” elszíneződtek, beszürkültek téli álmuk alatt.

Fehér póló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér póló

Még szerencse, hogy van lehetőség megszabadulni ezektől az elszíneződésektől! Ráadásul, még csak vegyszert és egyéb, környezetre ártalmas szert sem kell használnod. Lássuk, mik a lehetőségek!

Áztasd be!

Mielőtt a szürke ruhák a mosógépedbe kerülnének, tedd őket egy műanyag lavórba, önts rá annyi vizet, ami ellepi, majd tegyél egy kevés ecetet a vízbe. Áztasd 2 órácskát, majd mosd ki a ruhadarabokat a szokásos módon. Ezt a módszert inkább csak a fehér ruháknál alkalmazd!

Érdekes megoldás…

A beszürkült fehér ruhák esetén lehet megoldás, ha a mosógép dobjába mosás előtt egy mosogatótablettát is bedobsz. Hát, érdekes lehetőség! Azért csak óvatosan!

Keverd bele!

Ha olcsó, és egyszerű megoldást keresel, keverj a mosóporodhoz egy kis sütőport, és hagyd, hogy elűzze a szürkeséget a fehér ruháidból.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...