2018.06.17. 10:59:46 10391 335

Eleged van a „szürkeségből”? – Ezeket a tippeket vesd be!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár, a fehér, világos, színes topok, pólók, ruhák időszaka! Alig vártuk már, hogy a sok fekete, szürke, és egyéb sötét árnyalat után végre valami igazán „szivárványosba” bújhassunk. Egyvalami veheti el csak a kedvünket, ha az öltözködésről van szó: ha „gúnyáink” elszíneződtek, beszürkültek téli álmuk alatt.

Fehér póló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér póló

Még szerencse, hogy van lehetőség megszabadulni ezektől az elszíneződésektől! Ráadásul, még csak vegyszert és egyéb, környezetre ártalmas szert sem kell használnod. Lássuk, mik a lehetőségek!

Áztasd be!

Mielőtt a szürke ruhák a mosógépedbe kerülnének, tedd őket egy műanyag lavórba, önts rá annyi vizet, ami ellepi, majd tegyél egy kevés ecetet a vízbe. Áztasd 2 órácskát, majd mosd ki a ruhadarabokat a szokásos módon. Ezt a módszert inkább csak a fehér ruháknál alkalmazd!

Érdekes megoldás…

A beszürkült fehér ruhák esetén lehet megoldás, ha a mosógép dobjába mosás előtt egy mosogatótablettát is bedobsz. Hát, érdekes lehetőség! Azért csak óvatosan!

Keverd bele!

Ha olcsó, és egyszerű megoldást keresel, keverj a mosóporodhoz egy kis sütőport, és hagyd, hogy elűzze a szürkeséget a fehér ruháidból.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.