2023.07.13. 13:25:00 7368 262

El ne dobd, ha lyukas! A ruhajavítás egyszerű, mint az 1x1!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nagyik kamráiban és kint a kis sufniban is érdemes körülnézni olyan matuzsálemi (nehéz, de strapabíró) háztartási eszközök után, mint például egy varrógép vagy éppen a csodaszámba menő interlock gépek. Ezek mindenképpen jól fognak jönni, ha elszakad egy-egy kedvenc ruhánk!

Ruha foltozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruha foltozás

A varrógépeket nem is akkora ördöngösség megtanulni kezelni, hiszen számtalan típushoz született már külön videós kezelési útmutató. Ha pedig nincs kéznél varrógép, akkor se hajítsd a szemetesbe a kilyukadt ruháidat, hiszen pár egyszerű öltés elsajátításával (jobb esetben felelevenítésével) hamar orvosolni lehet a gondot!

Mi szükséges egy minimalista varrósdoboz kialakításához?

Tű, cérna (ezekből többféle méretű, illetve színű) és olló! Na jó, egy varrócenti, egy tűfűző, egy szabókréta, egy kis doboz gombostű, néhány különféle méretű biztostű és gyűszű sem árthat, ha van.
Most pedig jöhet maga a kézi varrás! Mutatni pedig még egyszerűbb, mint írott szóban elmagyarázni:

Tűzőöltés

Foltozás

Rejtett varrás

A gombok visszavarrásával sem kell sokat vesződni, ha így csinálod:

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában