2019.05.18. 08:32:51 11275 349

El a legyekkel! – Tuti tippek szemtelen legyek ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szuper, hogy végre itt a jó idő, a virágok illatoznak, a madarak csicseregnek, mi pedig nem vagyunk restek a nap nagy részét a szabadban tölteni. Sajnos, még valakik örülnek ennek a csodálatos időjárásnak, habár mi ellettünk volna a társaságuk nélkül. Naná, hogy a szemtelen legyekről van szó!

Házi légy - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi légy

Ha unod a „légycsapkodást”, és a ragadós papíron fennakadt ízeltlábúak látványát sem bírod, álljon itt néhány házi praktika a haushaltstipps.net tippjeinek köszönhetően!

Aki a virágot szereti…

Vagy inkább a gyönyörű növényeket, az rossz ember nem lehet. A legtöbbjüket a legyek is bírják, ám a ricinussal, vagy éppen az orgonával ki lehet kergetni őket a világból!

Végy egy tálat!

Meg egy itatóspapírt, némi ragadós szirupot és egy kis borsot. A papírra kend rá a szirupot, szórd meg borssal, majd mehet a tálba. Most pedig figyeld, ahogy a legyek nagyívben elkerülik a környéket!

Hogy minden olajozottan menjen!

Ha fentebb már írt növények híján vagy, a következő olajok biztosan riasztó hatással lesznek a legyekre. Csepegtess egy keveset egy tálba babér-, ricinus- vagy citromolajból!

Nem csípik a savanyút!

Tudtad, hogy a legyek ki nem állhatják az ecet illatát? Hát akkor várd őket ezzel! Tegyél egy kis tálkába egy kevés ecetet, tedd az ablakba vagy annak közelébe és ez az apróságok messziről elkerülik majd az otthonodat!

Ha a fent említett tippek mellett még egy szuper szúnyoghálót is felszerelsz az ablakokra, garantáltan kivétheted ezeknek az apró kellemetlenkedőknek a látogatását!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...