2023.07.24. 11:02:30 5442 197

El a kezekkel! – 2+1 kevésbé nőbarát étel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték: néha mindannyian szeretünk a kulináris élvezet oltárán áldozni. Vagyis olyan ételeket fogyasztani, ami az egészségünknek nem biztos, hogy jót tesznek, de nagyon finomak. Alkalmanként egy kis kilengés nem árt, sőt! Ám bizonyos ételek rendszeres fogyasztása akár a hüvely mindennapjaira is negatív hatással lehet.

A női higiénia fontos - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A női higiénia fontos

Ezeknek az ételeknek a túlzott fogyasztása egyik nemre sincsen túl pozitív hatással, ám a gyengébbik nem képviselőinek érdemes kiiktatni az életükből.

Kellemetlen szagok?

Ki hinné, hogy étkezési szokásaink akár az illatunkra, bizonyos testtájaink által kibocsátott szagokra is hatással lehet. Az erős fűszerek, vagy éppen a vörös hús például a hüvely illatát is befolyásolhatja.

Ébren tart, de!

Sokan nehezen tudunk lemondani a kávézás okozta élvezetről, hiszen íze, illata magával ragadó tud lenni. Pedig ha jót akarunk magunknak, érdemes legalább csökkenteni a napi kávébevitelt! Fontos ellenérv a kávé fogyasztása esetén, hogy savat okoz – a savas közeg pedig kedvez a hólyaggyulladás kialakulásának.

Az élet édesen jó, de…

Ez sajnos nem azt jelenti, hogy túlzásba eshetnénk a cukor fogyasztásával! Főleg akkor érdemes kiiktatnunk az életünkből a cukrokat, ha gyakran küzdünk hüvelyi gombás fertőzéssel. A cukor jó táptalaja a gombáknak, amelyek testünkben történő elszaporodása kellemetlen tüneteket okozhat. Ha túl sűrűn szenvedsz ilyen megbetegedéstől, érdemes megreformálnod az étkezésedet, csökkentened a finomított cukrok bevitelét.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...