2020.10.10. 16:16:32 10668 251

Egyszerű trükkök, amik nélkül lehet élni, de vajon érdemes?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték önmagunkkal, az élet bizonyos területein sokszor megnehezítjük a saját dolgunkat. Mert nem gondolunk utána, hogy könnyebben is lehetne, nem szánunk rá időt, hogy leegyszerűsítsünk hétköznapi dolgokat, inkább ragaszkodunk a régi szokásokhoz… és bosszankodunk.

Boldog nő a konyhában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nő a konyhában

Pedig a megoldás nem egyszer ott van az orrunk előtt, csak kicsit meg kellene mozgatnunk a fantáziánkat. Vagy megnézni a lenti videót!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...