2015.10.10. 14:33:26 10817 320

Egyedül is megy! – Tippek, ha egyedül élsz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyedül élni, nem alkalmazkodni senkihez és semmihez - lehet ez a tökéletes szabadság, de akár magányosan cammogó órák sorozata is. Egy olyan szakasz az ember életében, amikor megtudja, mire képes egyedül. Sok erőt meríthetünk ebből az időszakból, de néha érezhetjük úgy: egyedül tényleg nem megy.

Egyedül, boldogan - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyedül, boldogan

Adódhatnak olyan feladatok, „erőpróbák”, amikor egy egyedül élő hölgy számára is jól jönne egy férfi a háznál, vagy legalább egy lakótárs. Ám ha épp egyik sincs a láthatáron, jól jön néhány tipp.

1. Te, a csinos kis fekete meg a cipzár

Biztos előfordult már Veled is, hogy valamilyen rangos eseményre készülve elakadtál, amikor a szupercsinos ruhád cipzárját kellett volna felhúzni. „Hol van ilyenkor egy férfi?”- gondolhattad. Pedig nem feltétlenül kell az erősebbik nem segítsége. Egyszerűen csak fűzz be mondjuk fogselymet vagy cérnát a cipzárba és ennek segítségével egyszerűen húzd fel.

2. Képet a falra

No de egyedül? Azám, figyelj csak, milyen egyszerű lesz. Ha megvan a kép, akkor a hátoldalára, ahol majd szöggel rögzíteni szeretnéd, fogkrémmel tegyél egy kis pontot. Most igazítsd oda a falhoz, ahol szeretnéd, hogy majd díszelegjen és enyhén nyomd neki a falnak, hogy ott maradjon a fogkrém nyoma. Ha ez megvan, jöhet a szeg, amelyet a „fogkrémpaca” helyére kell ütni. És a kép máris a falra került!:-)

3. Ha nem éred fel

Meglehet, vannak dolgok, amiket soha nem érhettünk el… eddig! Ilyen például a konyhaszekrény vagy a gardrób legfelső polca.:-) Ám ez is könnyen megoldható, ha mondjuk segítségül hívod a grillezéskor használatos fogót.

4. Ha kifogott rajtad a befőttesüveg

Ehhez sem kell feltétlenül egy erős férfikéz, hiszen egy gumigyűrű segítségével könnyedén kinyitható. Húzz rá az üvegre, illetve a tetőre egy gumiszalagot és próbáld kinyitni úgy, hogy közben fogod a gumit. Mivel a szalag nem engedi, hogy a kezed, ujjaid az erőlködés közben megcsússzanak, könnyebben ki tudod majd nyitni az üveget.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...