2023.07.10. 11:00:01 7058 230

Egy tökéletes nyári nap hozzávalói
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A boldogság néha tényleg csak egészen apró dolgokon múlik, illetve az egészen kicsi dolgokban, rövid pillanatokban is megtalálhatjuk ezt a csodálatos érzést. Nem is hinnéd, egy igazán tökéletes nyári, konkrétabban strandolós nap sikere is min múlhat.

Strand - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Strand

Számodra hogy néz ki egy felülmúlhatatlan nyári, vízparton ejtőzős, tűzforró nap? Mi segítünk összeszedni a hozzávalók!

A tökéletes nyári nap receptje!

Végy hozzá:

  • egy magas faktorszámú, kíméletes ajakápolót! A bőrünk védelme mindig szem előtt van, ám ajkunkról rendszeresen megfeledkezünk. Idén legyen ez másként!

  • egy vagy több tökéletes fürdőruhát! Amiben jól érzed magad! Az sem baj, ha valamilyen bohókás színben pompázik, mert ezzel még inkább feldobja a napodat!

  • egy, a fürdőruhához lehetőleg passzoló strandruhát! Ami akár egy esti séta alkalmával is jó szolgálatot tehet! Ha nem csíped az ilyen rucikat, egy lenvászon ing is megteszi! Egy rövid sorttal kényelmes viselet lehet!

  • egy pár, vidám színekben pompázó strandpapucsot! Fontos, hogy kényelmes legyen, ne csússzon és lehetőleg feltűnő, mókás színe, mintája legyen!

  • egy mindentől IS védő kalapot! Nannná, hogy ez is színes legyen! Amellett, hogy feldobja a szettedet, védi a fejedet a napszúrástól! De ha a hangulatod úgy kívánja, egy szuper divatos szalmakalap is megteszi!

  • egy mindent is elnyelő, de annál mutatósabb strandtáskát, ami természetesen a szivárvány valamely, vagy éppen minden árnyalatában pompázik.

Ötlet: brigitte

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...