2018.02.10. 17:48:45 14258 433

Egy kis retró! – Miért is jó a diavetítőzés?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Enyhébb téli időben, de egy szép őszi vagy tavaszi vasárnap délelőttön szívesen iktatunk be egy kis „bolházást”. Vagyis felkerekedünk, a fiúk és én, és nyakunkba vesszük a közeli bolhapiacot. Nem volt ez másként egy napos decemberi délelőttön sem, amikor is nagy kincset fedeztünk fel!

Vetítő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vetítő

Szürkéskék színben pompázott, igaz, eredeti fénye már kicsit megkopott, de az „eladó” szerint még működőképes. Egy igazi, színes-szagos retró diavetítőről van szó. Végülis azt a darabot nem vettük meg, de rövid időn belül szeretnénk ezt pótolni, és beszerezni egyet. Mivel engem is csodás gyerekkori emlékek fűznek ehhez a masinához, úgy gondolom, a saját gyerkőcömnek is szereznék néhány kellemes pillanatot a közös családi diavetítőzésekkel!

Diavetítőzni jó…

  • … mert nem csak a gyermekednek, hanem nektek, szülőknek, esetleg nagyszülőknek is remek pillanatokat szerezhettek. Hiszen van, akit a saját gyerekkorára, az idősebb korosztályt pedig a saját „szülőségére” emlékezteti majd. Nosztalgiázni pedig mindig jó!:-)

  • … mert az egész család jól szórakozhat egy-egy ilyen program alkalmával. Míg könyvet nézegetni csak ketten tudtok a gyerkőccel, addig „diázni” az egész család lekucorodhat a „képernyő” elé.

  • … mert nem kell hozzá semmi különleges, ha már megvan a masinád és néhány diafilm! Csupán egy fehér falfelületet kell keresned, húzd le a redőnyt és már indulhat is a „diamaraton”.

  • … minden évszakban bevethető! Egy zimankós, fagyos téli nap, esetleg egy szürke, ködös, esős őszi délután, vagy egy gyönyörű, ám forró nyári délelőtt, amikor az időjárás a lakásba, házba szorít be minket, és nincs semmi ötletünk, mivel köthetnénk le a gyermek figyelmét. Elő a diavetítővel!

  • … mert legalább olyan jó, mint közösen könyvet olvasni, nézegetni, viszont a közös filmnézésnél azért sokkal többet ér.

  • … mert olyan rajzfilmeket is megismertethetsz a gyermekeddel, amiket máshogy talán már nem is tudsz. Legalábbis ilyen formában biztosan nem!

  • … mert élénkíti, megmozgatja a gyermek fantáziáját.

  • … mert elidőzhetünk egy-egy képkockán, megbeszélhetjük a gyermekkel az ott, vagy az eddig látottakat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...