2018.08.11. 17:37:05 11128 357

Eggyel többen leszünk! Tudja meg a világ! – Méghozzá így!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan nem vittük túlzásba a babánk megérkezésének bejelentése körüli „hajcihőt”, azért igyekeztünk megadni a módját. Az úton lévő apróság egy-egy képeslappal, és pár sorral tudatta az illetékesekkel: nemsokára érkezik és kő kövön nem marad!:-) Szívünknek kedves módja volt ez a gólyahír közlésére, de vannak ennél kreatívabb módszerek is.

Család újszülöttel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Család újszülöttel

Ezekkel sokan élnek mostanában, ami valószínűleg nagyban köszönhető a különböző közösségi oldalaknak is. Míg néhány évvel, évtizeddel ezelőtt szájról szájra ment a híre a családban, kisebb-nagyobb közösségekben, hogy nemsokára érkezik a baba, addig manapság sok pár ezeken a bizonyos oldalakon jelenti be életük egyik legfontosabb eseményét. Ha Nálatok is éppen aktuális a dolog, de nincs ötleted, íme, néhány vicces lehetősége annak, hogyan közöld a nagyvilággal, hogy nemsokára érkezik Hozzátok a gólya!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...