2018.01.20. 15:03:31 18676 536

Egészséges ÉS olcsó ötletek bevásárláshoz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jelentkezzen, aki már fogta a fejét a kasszánál, mert túl magas lett a számla... Pedig csak a legszükségesebbeket vetted, persze igyekeztél arra figyelni, hogy egészséges ételeket válassz. Sajnos az egészségesebb választás egyet jelent a drágábbal is, ami nagyon nincs rendben! Azért akad néhány okos megoldás.

Nagybevásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagybevásárlás

Mi kerüljön a kosárba, ha egészségesen ÉS olcsón is akarunk vásárolni?

1. Zabpehely

A zabpehely egy rendkívül sokoldalúan használható alapanyag, amely olcsó és egészséges is, úgyhogy megfelel a kívánalmaknak.

Hogyan használd fel?

2. Fagyasztott zöldségek

Télen a friss zöldségeknek egy kicsit húzósabb az áruk, ráadásul nem is olyan finomak, mint nyáron és a vitamintartalmuk sem az igazi. Ilyenkor a fagyasztott zöldségek nyújthatnak alternatívát. Laktató főzelékek alapanyagai lehetnek, párolt zöldségként kiváló köretek, így garantálják az egészséges és olcsó bevásárlást. Spenót, zöldborsó, mexikói vagy francia zöldségkeverék - ide veletek!

3. Babkonzerv, paradicsomkonzerv

A konzervvel sincs semmi gond, sőt! Csak arra figyelj, hogy tartósítószereket ne tartalmazzon.

4. Szárított zöldségek

Ugyan a szárított zöldségeknél sokkal jobb a fagyasztott, azért ezeket se hanyagoljuk, hiszen a rosttartalom miatt nem hiányozhat ez sem az étrendünkből. Mivel ezekből is olcsó ételeket lehet készíteni, pénztárcabarát választásnak minősülnek.

5. Joghurt

A joghurt - ezalatt első sorban az élőflórás natúr változatot értjük - nem hiányozhat a hűtőszekrényből. Jót tesz a bélflórának, kiváló tízóraira vagy uzsonnára, sőt, öntet is készíthetünk belőle vagy mártogatóst. Gyümölcsökkel, gabonával, zöldségekkel is jó ízkombináció. Gazdaságos és egészséges választás.

6. Darált hús

A sertéshús, ha megfelelő körettel tálalod nem olyan rossz dolog. Több vasat tartalmaz, mint a csirke és általában kapunk lapockából vagy combból darált húst is, amit sokféleképpen felhasználhatunk. Fasírtok, húsgombócos ételek (pl.: töltött káposzta, töltött paprika), rakott egytálételek zöldségekkel, tészták készülhetnek belőle. Gyors és egészséges ételek nélkülözhetetlen alapanyaga, mindig tarts otthon belőle, kb. fél kilós porciókat. A darált hús a húsok között nem tartozik a legdrágább fajtákhoz, így viszonylag olcsó is lesz a belőle készült fogás.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...