2018.11.11. 11:10:53 11319 352

Egész nap csinosan! – Csak 3 egyszerű trükk kell hozzá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reggel egy gyors smink, csat a hajba, septiben összeállított szett aznapra, és már rohanunk is el otthonról. Persze, a hamar-hamar felrakott smink nem bírja túl sokáig, és az aznapi összeállításunk, már ami az öltözetünket illeti, is hagy némi kívánni valót maga után.

Stílus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stílus

Pedig csak egy picivel több időt, minimálisan több energiát kellene szánnunk arra, hogy egész nap stílusosak, csinosak maradjunk!

Ha már a gyorsaság marad!

Tudom én, hogy reggel csak még 5 perc pihenés sokszor csodákra képes. Ám így kevesebb időnk marad arra, hogy rendbe szedjük magunkat. Ha már ezen nem tudunk változtatni, legalább arra érdemes figyelni, hogy a sminkünk legyen tartós! Válasszuk inkább az úgynevezett long-lasting, vagyis a tartós sminktermékeket!

Jó, ha átgondoljuk!

Már előző este érdemes végiggondolni, mit is szeretnél másnap felvenni. Ezzel energiát időt spórolhatsz, amit mondjuk simán fordíthatsz a sminkelésre. Talán furcsán hangzik, de ezzel, hogy másnapra így felkészülsz, még egy dolgot nyerhetsz: biztosan utána nézel a másnapi időjárásnak!:-) (Bevallom, nálam ez sokszor elmaradt, így értek kellemetlen meglepetések odafentről. Vagyis, jól megáztam a kis balerina topánomban!:-))

Légy előrelátó!

Hogy az ebéd után is stílusos maradj, igyekezz odafigyelni a foltokra. Valami olyasmire gondolunk, hogy például ne edd le magad!:-) Vicces, de az biztos, hogy fehér felső van rajtad, az biztos bevonzza majd az ebéded egy kis részét, egy helyes kis paca formájában. Úgyhogy ne légy rest egy szalvétát magad elé teríteni az ebéded elfogyasztása közben!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...