2017.12.04. 13:50:57 10324 342

Ecset, szivacs vagy az ujjak? – Ezért nem mindegy, mivel sminkelsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepek, de legfőképpen a szilveszter közeledtével még az is előhalássza a sminkkészletét, aki amúgy nem nagyon szokott „pingálni”. Aki persze naponta feldob egy kis sminket, az már gyakorlott mozdulatokkal készíti az ünnepi, bulizós arcát. Valószínűleg ők már az alapoknál sem vétenek… vagy mégis?

Alapozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alapozás

Mert azt például tudtad, hogy nem mindegy, mivel is viszed fel bőrödre az alapozót? Talán meglepő, talán magától értetődő, de ez is a bőrtípusodtól függ.

Így vidd fel az alapozót, ha…

... zsíros a bőröd

A zsíros bőr az alapozóban lévő folyadékot szinte magába szippantja, emiatt bőröd szinte foltosnak hat. Tegyél egy kis alapozót a kézfejedre, „tunkolj” bele egy ecsetet, kicsit húzkodd meg a kéz bőrén, hogy a felesleg lekerüljön róla, és az orrod mellől indulva, belülről kifelé haladva, körkörös mozdulatokkal vidd fel a „kencét”. Így biztosan jól fed majd, és foltos sem lesz a bőr.

... száraz a bőröd

Ha a bőröd inkább a száraz típusba tartozik, nem érdemes mindenféle „eszközzel” nekiesni, ha az alapozót vinnéd fel az arcodra! Sajnos, az ilyen bőrtípus bőre sokszor hámlik, amiért egyenetlennek, kissé maszkszerűnek tűnik az arc felülete. Mielőtt feltennéd az alapozód, körkörös mozdulatokkal kenj a bőrödre a hidratálódból. Várj, míg beszívódik, majd ez után mehet rá az alapozó, amelyet szintén az ujjaiddal vigyél fel és dolgozz el!

... ha normál a bőrtípusod

Szerencsés vagy, Te aztán nem nyúlhatsz mellé! Egy sminkszivacs segítségével pont annyi mennyiségű alapozót tudsz majd felvinni az arcbőrödre, amennyi szükséges! Hajrá!:-)

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/1

Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy születésünk energiája és a bolygónk hogyan befolyásolják természetünket, rámutatva a lehetőségeinkre és a kihívásainkra. A csillagjegyünk ismerete megvilágíthatja szerelmi életünket és karrierünket, ugyanakkor hasznos lehet akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőket használjunk a bőrünkön!

Előzd meg a depressziót, amíg lehet!

Bárhogyan is sajog a szívünk, minden évben eljön az a pillanat, amikor el kell köszönnünk a nyártól néhány hónapra. Nem sokat tudunk tenni ez ellen, de ha sikerült megfelelően feltöltődnünk napsugárral, D-vitaminnal, legalább egy kicsit pihennünk, kikapcsolódnunk, illetve elutaznunk néhány napra, akkor ki fogjuk bírni az előttünk álló időszakot egy kis segítséggel. Mégis mit tehetünk azért, hogy a hűvösebb és sötétebb hónapokat könnyebben viseljük, amíg újra feléled a természet, és élvezhetjük a meleget?

Homoktövis – A természetes immunerősítő

Egy növény, amelyet sokan csak „csodanövényként” tartanak számon. Szerencsére a homoktövis ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Bár eredetileg Ázsiából származik, azonban itthon is egyre több helyen termesztik, sőt Magyarországon védett növényként tartják nyilván. Sikerének titka abban leledzik, hogy rendszeres fogyasztása többféle egészségügyi problémára nyújthat gyógyírt.