2015.08.03. 16:43:17 5810 235

Ebek, akik citromba haraptak – vicces videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az esetek többségében inkább csak belenyalintottak ezek a kutyusok a citromba, aztán nem igazán tudták hová tenni a savanyú ízű gyümölcsöt. Viszont a legkajlább, legaranyosabb és legviccesebb formájukat hozta ki belőlük a találkozás, amit a lelkes gazdik filmre is vettek.

Husky kölyök citrommal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Husky kölyök citrommal

Citrom?! Támadáááás!

Szinte mindegyik kutya megugatta és megtámadta a citromot, mintha valami ősellenség lenne. (De hát az is, Te nem tudtad?!:)) Hiába a savanyú íz nem a kutyák legjobb barátja. Mindenesetre nagyon cukik, ahogy oda-vissza ugribugriznak és szinte félnek a gyümölcstől. Lehet, hogy gonoszság ilyet művelni velük, de a végeredmény elég vicces.

Gyerekekről is készült egy hasonlóan vicces videó összeállítás (nemcsak a gazdik, a szülők is gonosz dolgokat művelnek :)), nézd meg itt: Vicces grimaszok: az első citrom

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...