2023.06.30. 10:59:31 10796 258

Ebből is a legjobb a házi! – Készíts szúnyogriasztó spray-t!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha akad kellemetlen oldala a nyárnak, az sok esetben nem a napokig, hetekig tartó kánikula, a soha véget nem érő munkahét lesz. Sokkal inkább a kora és késő este a fülünkbe döngicsélő, szívókájukat belénk mártó szúnyogok hada, akik ellen sokszor reménytelennek tűnik a küzdelem!

Szúnyogcsípés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szúnyogcsípés

No de majd most! Most eljött a mi időnk! Ennek a csupán 3 összetevőből álló szúnyogriasztó keveréknek köszönhetően mostantól messzire elkerülnek a kis vérszívók!

A házi szúnyogriasztó elkészítéséhez egy műanyag, 1 dl-es szórófejes „flaskán” kívül még ezekre lesz szükséged:

  • illóolaj (teafa, eukaliptusz vagy citrom)

  • 40 %-os alkohol

  • 90 ml felforralt, majd visszahűtött víz

Tegyél 4 evőkanál alkoholt a szórófejes üvegbe, majd adj 8-10 csepp olajat hozzá. A fentebb felsorolt olajok számunkra kellemes illatúak, viszont a szúnyogokat egyenesen taszítják, úgyhogy ezek közül válogass! Végül öntsd fel a vízzel. Kicsit rázd össze, és fújd magadra, vagy a család többi tagjára, hogy élvezhessétek a nyugodt, „moszkítómentes” nyári napokat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...