2017.03.16. 17:22:51 14602 374

Ebben megmártóznánk! Természetes meleg források - Videón
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha Te is szívesen elmerülnél egy kád meleg vízben, akkor mindenképpen nézd meg ezt a videót! Az amerikai Utah állambeli Monroe-ban ugyanis nem a hagyományos értelemben vett forró fürdőre van lehetőségük a látogatóknak. Néhány kád a szabadban van elhelyezve, és folyamatosan folyik beléjük a finom meleg forrás víz. Mennyei lehet!

Mystic Hot Springs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mystic Hot Springs

A természeti csoda a Mystic Hot Springs nevet kapta, ami annyit tesz, hogy Misztikus Meleg források. Az évek során csodás képződmény keletkezett a vízből lerakódó ásványi anyagokból, egy mésztufa domb alakult ki. A forrás körülbelül 75 fokos, így le kell hűteni a vizet, így kerül a 2 nagyobb medencébe és az 5 darab kádba. A teljes kikapcsolódáshoz hozzájárul a csodás kilátás is, hiszen halas tavak is vannak a közelben, melyekben trópusi halak élnek, pedig Utah éghajlata nem éppen trópusi, azonban a forrásokból származó víz felmelegíti a tavakat is.

Nézd meg magad ezt a bámulatos természeti csodát:

Utahban egyébként számos ehhez hasonló meleg vízű forrás és tó található, valamelyik egy farm közepén van (Medow Hot Springs), de fogadnak látogatókat. Sőt, itt még búvárkodni is lehet! Egyszerűen lenyűgöző!

A meleg vizes tavak és források létrejötte valószínűleg vulkáni tevékenységnek köszönhető.

Forrás: wikipedia.org, utahoutdooractivities.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...