2018.12.25. 15:38:49 10554 319

Dolgok, amire nem lehet felkészülni karácsonykor!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ritka, amikor minden stimmel, pláne karácsonykor! Ahelyett azonban, hogy bosszankodnánk, nevessünk egyet, hiszen nincs értelme még karácsonykor is idegeskedni.

Békés karácsony - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Békés karácsony

Váratlan vendégek

"Jó, akkor egy óra múlva ott vagyunk! Rendben?" "Peeersze, gyertek csak!" És ez talán a jobbik eset, mert tudod, hogy egy óra múlva érkeznek a vendégek, addig még gyorsan rendbe tudod rakni a kecót. Aztán ott a másik csapat, akik bekopognak: "Jaj, csak anyuéktól jöttünk erre hazafelé, gondoltuk beköszönünk." "Aha, jó. Őőő, mit kértek? Van víz..." :S

Elkószáló ajándékok

Ha már régóta gyűjtögeted az ajándékokat, akkor biztos van, amit úgy eldugsz, hogy nem találod meg, talán majd húsvétra... De ha utolsó pillanatban vásárolsz be, akkor is előfordulhat, hogy a kapkodásban valamit nem egészen egyértelmű helyre teszel le, és azzal a lendülettel el is felejted, hogy odatetted.

Túl őszinte gyerekek

Ne vedd a szívedre, ha a gyereknek a karácsonyi pulóver, amit rá akartál adni, vagy igazából ő egy Lego traktorra vágyott, de csak egy sima játéktraktort kapott. Ha a menünek csak a desszert része érdekli, a többire csak fintorog a tesód gyereke, az sem a Te főzőtudományodnak szól. :)

Ajándék lónak...

Ha nem egyeztettetek előre, hogy ki mit szeretne, és meglepetés ajándékot kapsz, ami nem tetszik igazán, és látszik, hogy egy csomó pénzbe is került, ne akadj ki, legközelebb majd tudatosabb leszel. Ezt pedig eladhatod, vagy tovább ajándékozhatod, de ne sértsd meg az ajándékozódat! :)

Odaégett a vacsora...

A karácsonyi menü létfontosságú, hogy jól sikerüljön, nem igaz? Mégis, nagyon ritka, amikor tökéletes minden. A húsleves lehet, hogy zavaros, a csirke meglehet, hogy kiszárad, de akkor se menjen el a jó kedved, majd többet esztek a sütiből - aminek lehet, hogy szenes az alja... :D De sebaj, egy jó pohár bor, néhány karácsonyi játék, és mindenki csak a jó hangulatra fog emlékezni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...