2023.02.26. 14:00:35 6626 258

Dobd fel a szerelmed! – Hogy ne legyen unalmas a párkapcsolat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Időről időre jönnek olyan időszakok egy párkapcsolatban, amikor mintha rátok ülne az unalom. Ilyen korszak előfordul, nincs ezzel semmi gond. Fontos, hogy ne pánikoljatok, hanem inkább tegyetek azért, hogy feldobjátok ezeket az időszakokat.

Szerelmesek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmesek

Néhány apró tipp, hogy könnyebb legyen ez az időszak.

Legyetek együtt!

Van közös hobbitok? Ha nincs, akkor ideje keresni egyet! Legyen az a sport, a főzés, a túrázás, puzzle vagy bármi, a lényeg, hogy legyetek együtt!

Otthoni wellness!

Tartsatok alkalmanként wellness-napot otthon, kettesben! Legyen az egy forró, lazító fürdés, masszázs, könnyű ebéd, közös házi mozi.

Nevessetek együtt!

A nevetés mindenre gyógyír. Nem ciki alkalmanként mindenből viccet csinálni, sőt! Ez segíthet túlélni a szürke hétköznapokat. És egyáltalán nem baj alkalmanként gyereknek lenni!

Idézzétek fel a régi szép időket!

Néha-néha érdemes visszacsempészni a múltat a kapcsolatba, és kimoccanni otthonról, elmenni kettesben moziba, vacsizni, sétálni. Menjetek az első randi helyszínére, így még több romantikát csempészhettek a jeles alkalomba!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...