2017.01.23. 17:46:34 12602 355

Dobd fel a mindennapokat! – Apró trükkök pár perc boldogságért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így karácsony után, amikor még bőven benne vagyunk a télben, az ember hajlamos az idővel együtt beszürkülni és azt hinni, a télnek soha nem lesz vége és az örök hó és fagy fogságába estünk. Ez már az a pillanat, amin egy bögre forró csoki sem segíthet. Ilyenkor kell valami igazán lélekmelengető.

Csoki evése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csoki evése

Néha teljesen egyszerű, hétköznapi dolgokkal is feldobhatjuk hangulatunkat.

Élvezd az ízeket!

Te is csak felhajtod a napi 1 (2, 3, 4 …) kávédat és már rohansz is tovább? Akkor lassíts, ha csak néhány percre is! Kortyolgasd a finom fekete italt, érezd az ízét, élvezd, hogy ez a néhány pillanat csak a tiéd és kapcsolj ki kicsit. Ha nem kávézol, de a csokit imádod, akkor majszolj egy kockával belőle, hagyd, hogy a finomság szétolvadjon a szádban és legyen ez a pár perc egy kis pihenés Neked. Utána aztán úgyis rohanhatsz tovább.:-)

Van kedvenced?

Bizonyára Neked is van egy olyan tárgy, esemény az életedben, amire ha rápillantasz, rágondolsz, máris örömmel tölti el a szívedet. Lehet az egy kép a párodról, családodról a tárcádban, az íróasztalodon, lehet az egy kedvenc fülbevaló, vagy egy kedvenc illat. Ha úgy érzed, ez a nap nem lesz épp a kedvenced, viseld az általad legjobban favorizált ruhadarabodat, parfümödet, kiegészítődet és ha már végképp eleged van ebből a napból, csak vess a tárcádban megbújó képre egy pillantást és máris öröm járja át a szíved.

Egy kis zeneterápia?

Ne mondd, hogy Neked nincs kedvenc dalod, előadód, esetleg stílusod! Készítsd egy válogatást ezekből, és ha úgy érzed, ez a nap szürkébb, komorabb, mint máskor, és egy huncut napsugár sem dobja fel a kedved, csak hallgasd meg, és mindjárt derűsebben látod a világot.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...