2020.11.30. 17:24:20 6315 156

Dobd fel a kapcsolatodat! – Unaloműző ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hétköznapok rohanásában megesik, hogy az ember azzal nem tud foglalkozni, akivel szeretne: a szerelmével. Minden napra akad valami tennivaló, nem egyszer azt is nehézkes megbeszélni, kivel mi történt aznap. Ezen jó lenne változtatni!

Boldog pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog pár

Ha úgy érzed, rátok férne némi izgalom, dobd fel a kapcsolatotokat ezekkel a tippekkel!

Lopjatok el egy napot magatoknak!

Vegyetek ki egy nap szabit mindketten, a gyerkőcök mehetnek az oviba, iskolába, a nap többi része pedig csak a Tiétek! Kiránduljatok, lustálkodjatok, nézzetek együtt filmet, a lényeg, hogy ez a nap csakis rólatok szóljon!

Mikor randiztatok utoljára?

Már nem is emlékeztek rá? Itt az ideje, hogy szervezzetek egy vacsizós, mozizós, táncolós estét! Jobb híján most otthon. Zene, gyertyafény, borocska és a hangulat garantált!

Fedezzetek fel együtt valami újat!

Vagyis vágjatok bele közösen egy új hobbiba, szabadidő tevékenységbe! Lehet ez mondjuk a főzés, vagy egy újfajta sport! A lényeg, hogy együtt legyetek és mindketten örömötöket leljétek az új programban!

Ne felejtsetek el…

… nevetni! Együtt, egymással, vagy akár egymáson! A vidámság, humor, közös nevetés egy jó kapcsolat alapja is lehet!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...