2018.08.17. 17:36:52 10668 326

Divat, „másodkézből” - 3+1 ok, amiért szeretek turkálóba járni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan itt az ősz, a nyári ruhák lassan téli álomra hajtják fejüket, és előkerülnek a borúsabb időben hordható, sötétebb, melegebb darabok. És hány nőtársam sóhajt fel ilyenkor, hogy „Ó, jajj, nincs egy göncöm sem!”. Erre bizony gyors megoldás kell!

Second hand - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Second hand

Nyakunkba vehetnénk a várost, hogy új ruhák után kajtassunk, de van itt más megoldás is. Naná, hogy a közelben lévő turkáló nyújtja a legjobb megoldást. Hiszen turkálóba járni jó, mert…

... olcsó!

Akár kilós áron, akár egyedi, vállfás áron sikerül beszereznem az új ruhadarabokat, valószínűleg olcsóbban sikerül majd megvásárolnom őket, mint bármelyik üzletben.

... egyedi!

Szinte 100 %-ig biztos lehetsz benne, hogy az itt vásárolt cipők, nadrágok, felsők, kabátok egyike sem fog szembejönni Veled az utcán, hiszen elég egyedi darabokat fedezhetsz fel egy „turiban”.

... igazi csajos program!

Nem valószínű, hogy a párodat rá tudod venni arra, hogy veled együtt túrja át a ruhahalmokat. Úgyhogy hívd össze a barátnőidet, és támadjátok be a közelben lévő használtruha-kereskedést! Jó móka lesz!:-)

... a Világgal is jót teszek!

Nem egy blog, weboldal, műsor, előadás, újságcikk foglalkozik manapság az olcsó ruházat előállításának problémájával, a fenntartható fejlődéssel, környezetvédelemmel. Ha lemondasz az üzletekben vásárolható, olcsó (és olcsón is előállított), ám silány minőségű ruhadarabokról, helyettük inkább minőségibb, könnyebben variálható, akár használt „példányokat” választasz, máris tettél valamit a Földünkért!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...