2018.11.04. 08:39:46 10166 277

Díszelegjen még egy kicsit! – Így lesz otthonod éke sokáig a dísztök!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mögöttünk álló néhány hosszú hétvége alatt talán volt időnk egy kicsit otthonunkat is őszi díszbe öltöztetni. Előkerültek a saját kezűleg készített, vagy boltban vásárolt műanyag vagy kerámia tökfejek, a vicces boszorkányos ajtódísz. És naná, hogy helyet kap ilyenkor néhány dísztök is!

Dísztök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dísztök

Hogy még sokáig otthonod ékei lehessenek ezek a színes apróságok, ezekre a lépésekre érdemes odafigyelni!

Jó megoldás lehet!

Kend át a tököket méhviasszal, annak híján padlóápoló viasszal! Amellett, hogy sokáig elállnak, szép fényt is kapnak!

Tartósíts és fényesíts egyszerre!

Fogd a kis tököcskéket, és egyenként fújd be őket hajlakkal! Ezzel meghosszabbítod az életüket, hiszen megakadályozod a rohadást, penészedést. Sőt! Nem csak hosszabb életűek, hanem szép fényesek is lesznek majd a hajlakktól!

Figyelj már az elején!

Erről idén már lekéstünk, de a jövőre nézve jó tudni, mikor érdemes leszedni, illetve hogyan érdemes tárolni a dísztököket.

  • Csakis az érett példányokat érdemes leszedni, ha tartós díszt szeretnénk belőlük az otthonunkban! Ha a szára már kissé fás, és a héja is kellően kemény, vastag, akkor a tökök már alig várják, hogy dekoráció legyen belőlük!

  • A tárolására is érdeme odafigyelni, ha nem akarod azonnal felhasználni. Faládában, 15-20 ⁰C körüli helyen türelmesen várja, hogy otthonod dísze lehessen

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...