2021.08.01. 17:48:11 6932 132

Derülj jobb kedvre! – A legkisebbek a segítségedre sietnek majd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak napok, amikor semmi nem jó. Vagyis, amikor sehogy semmi nem jó. Bal lábbal kelünk, rosszul aludtunk, front van, a főnök csúnyán nézett, a kolléga beszólt, vagy éppen a gyerkőc indította a napot egy jól irányzott hisztivel. Ezeket a napokat csak túl kell élni.

Baba a strandon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baba a strandon

Hogy megkönnyítsük a napközbeni létet, derítsük magunkat jókedvre néhány édes-vicces videó segítségével! Jöjjenek a mindig vidám, csupa vigyor, vagy éppen grimaszoló kisbabák, akik rekordidő alatt derítenek minket jobb kedvre.

div>

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...