2024.06.08. 17:39:13 7204 244

De hogy kerül a teafilter a cipőbe? – Hát így!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár beköszöntével előkerülnek a szandik, papucsok. Ám sokan vagyunk, akik ilyenkor is tornacipőbe bújtatjuk lábaikat, mert praktikusabb, vagy, mert az aznapi szettünk éppen azt kívánja. Ám a meleg időjárás miatt lábunk jobban izzad majd a zárt cipőben, aminek érezhető jele van.

Teafilter Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teafilter Fotó: 123rf.hu

Bizony, a cipőnket a nap végére kellemetlen illatok lenghetik körül, amit nemigen tudunk megakadályozni. Vagy mégis?

Természetes módszer a kellemetlen szagok ellen

Szerencsére, a megoldásért nem kell messzire menni, csak kibattyogni a konyhába, ahol a teafilterek között lesz a megoldás.

De mégis hogyan?

A megoldás rendkívül egyszerű: végy egy használt, megszárított teafiltert és egy éjszakára tedd a cipődbe. A benne lévő csersav semlegesíti a kellemetlen szagokat, így az izzadás okozta „bűz” megszűnik.

Ha filter híján vagy!

Akkor jöhet egy kis sütőpor, amit szórj a lábbelidbe este, és hagyd, hogy a szagok megszűnjenek és másnap friss illattal húzhasd újra magadra kedvenc lépőd! Mielőtt belebújsz a cipődbe, azért porszívózd ki a sütőport belőle.:)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...