2018.06.02. 17:46:49 11246 313

Dalok örök (és pillanatnyi) álmodozóknak!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még ha maximálisan, vagy majdnem maximálisan elégedettek is vagyunk jelenlegi helyünkkel, helyzetünkkel, egy-egy dallamot meghallva bizony egy (vagy több) pillanatra elábrándozunk. De jó lenne itt meg ott, de jó lenne vele, de jó lenne nélküle, de jó lenne mást csinálni…és így tovább!:-)

Álmodozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Álmodozás

Ja, és persze, „Ha én gazdag lennék!”!:-) Mi most néhány dalt gyűjtöttünk össze, amik minket ábrándozásra bírnak! Hallgassátok! Ja, és ábrándozásra fel!

Nickelback: Rockstar

Punnany Massif: Szabadon

BLAISE km. DIAZ: NoLimit

Lenny Kravitz: Fly Away

Travie McCoy: Billionaire ft. Bruno Mars

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...