2018.02.28. 10:11:10 16375 433

Cuki jegesmedvék szánkóznak a hóban! - Instant gyógyír a hideg ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha neked is egy vicces videóra van szükséged, hogy elviseld a hideget, nézd meg, ahogy a jegesmedvebocsok szánkózni tanulnak az anyjuktól. :) Eszméletlen aranyosak!

Jegesmedvebocs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jegesmedvebocs

Van, aki élvezi még a havat így február legvégén - március elején? Az autósok biztosan nem... Az olyan nap- és meleg-imádó lelkek sem, mint amilyenek mi vagyunk itt a PROAKTIVdirekt szerkesztőségében... Azért vannak a hónak előnyei is, például egész télen csak most maradt meg több napig a hó, és csak most lehetett szánkózni úgy isten igazából. Ennek a gyerekek nagyon örültek, és úgy vetették bele magukat a havas lejtők hullámvasútjára, mint ezek a cuki jegesmedvebocsok.

Ennivaló jegesmedve kölykök a hóban - szánkózni tudni kell!

Szerencsére a jegesmedvék természetes élőhelyükön jobban kihasználhatják a hó pozitív oldalát. Bár kezdetben még óvatosak a léptek, sőt, kicsit mintha még félnének is a lejtőtől a kicsi tappancsok, miután édesanyjuk megmutatta, hogyan lehet még könnyebben lejutni a havas domboldalról a kicsit vidáman követték, és játszva csúszkáltak lefelé a hóban.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...