2018.12.31. 17:45:59 10183 276

Csusszanj át az új évbe! – Mókás óévi csúszások az új év küszöbén!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jégen elcsúszni nem túl kellemes. Persze, amint észrevesszük, hogy nem történt baj, azért képesek vagyunk egy nagyot mosolyogni magunkon. Vagyis inkább nevetni. Jobban mondva röhögni. És bizony, nem csak a saját jeges tanyálásunkon vagyunk képesek nagyokat hahotázni.

Elcsúszás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elcsúszás

Egy jól sikerült jégre dobott seggest szerintem mindegyikünk tudna említeni. Természetesen, nekünk is van néhány sztorink, amik közül számomra még mindig a karácsonyi, repülésre bírt zserbó sztorija a legjobb! A történethez legyen elég annyi, hogy adott volt a téli jég, és egy doboznyi isteni zserbó, ami egy szatyorban igyekezett „hazafelé”… de előtte még tett néhány kört a levegőben!:-)

És ha már vicces csúszásból soha nem elég!

Ha magunkon nem is, mások esésein nagyokat tudunk derülni! Íme, néhány válogatás így az év utolsó napjaira, hogy ne ússzuk meg nevetés nélkül ezt az időszakot sem!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...