2022.10.30. 17:42:36 6626 277

Csomagolj be mindent is! - Gyakorolj, még van időd karácsonyig!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az igazán szorgalmasak és előrelátóak már réges-régen begyűjtötték, de legalábbis elkezdték beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Ám ha túlvagyunk már egy-egy vagy „A” bevásárlókörúton, a neheze még csak ez után jön... már aki olyan „ügyesen” csomagol ajándékokat, mint én.:-)

Csomagolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csomagolás

Bármennyire is vagyok tisztába azzal, hogy az ajándékok becsomagolása terén van még hova fejlődnöm, az ajándékok „felöltöztetését” valamiért mégis sikerül az utolsó pillanatra hagynom minden ünnep előtt. Ha Te is hasonlóan vagy ezzel, ám most megfogadtad, hogy ebben az évben ez másként lesz, nem árt már most elkezdeni gyakorolni! A lenti videóban több csomagolási ötletet találsz, úgyhogy elő az ollóval, ragasztóval, csomagolópapírral, ajándékkal, no és persze a türelmeddel és gyakorolj!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.