2015.09.20. 19:01:15 9097 281

Csókolózz, ne háborúzz! – 6 okot adunk rá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha maga a felemelő, földön túli, isteni, rózsaszín ködbe bújtatott érzés, hogy megcsókolod vágyaid állandó, avagy viszonylag gyakran változó tárgyát, számodra nem elég indok arra, hogy rendszeresen űzd ezt a kellemes tevékenységet, feltétlenül olvass tovább!:-)

Csók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csók

De ha csak bővítenéd az okok sorát, miért is lehelj forró csókot életed jelenlegi vagy leendő párjának édes ajkaira, akkor se légy rest lejjebb görgetni!:-)

Csókolózz…

… hogy még boldogabb légy

Csókot kapni és csókot adni – felemelő boldogság!:-) Szinte hihetetlen, hogy vannak nemzetek, akiknél ez az örömforrás szinte nem is létezik. Szerencsére, mi magyarok nem ilyenek vagyunk! ;-)

… hogy megóvd az egészséged

Minden, amitől jól érzed magad, pozitív hatással van az egészségedre is. Nincs ez másként a csók esetében sem. Ha szeretsz csókolózni, hajrá, tedd minél többször, az egészségedért is!:-) Egyetlen alkalommal viszont érdemes kicsit visszavenni a lendületből: ha épp megfázott, köhög, beteg az egyikőtök. Habár a szerelmesek mindenen megosztoznak…:-)

… hogy erősítsd az immunrendszered

A csók fokozza a hangulatodat, jókedvedet és vitalizál, élettel tölt fel - ezáltal erősíti szervezeted védekezőképességét is. Igen, nem kevés baktérium cserél egy-egy csókcsata alkalmával gazdát, de azért ne mondjunk le erről a kétségkívül kellemes időtöltésről.

… hogy elűzd a stresszt

Egy édes csók a kedves ajkaira és a stressz már huss, el is illan!

... hogy tovább élj

És hogy tovább maradj fiatal!:-) Mert akik sokat csókolóznak, tovább élnek. Ennek annyi lehet a tudományos magyarázata, hogy minél kiegyensúlyozottabb emberi kapcsolatok vesznek minket körül, minél jobb a kapcsolatunk a párunkkal, annál boldogabbak vagyunk. Így egészségünk is jobb, életünk pedig hosszabb.

… hogy megpecsételd a kapcsolatotokat

Egy csókból sok minden kiderül, főként a hölgyek számára. Olyan válaszokra kaphatnak kérdést a gyengébbik nem képviselői ilyenkor: vajon Ő még/már hozzám tartozik. A férfiak ennél sokkal racionálisabbak. Számukra az a cél, hogy génjeiket továbbvigyék. Az meg ugye általában egy csókkal indul…;-)

Forrás: kleinezeitung.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...